Växtorps
Naturcamping

Vi trængte til at komme en tur på camping, så denne weekend skulle det være selv om vi skulle til fødselsdag søndag kl. 0930. Vi havde haft kontakt til Reersø Camping og ville køre der ud, det har vi ikke været endnu i år. Sidst på eftermiddagen torsdag tingede Jan om vi ville med en tur til Laholm i Sverige, hvor der var en dejlig plads han før havde gæstet med fiskevennerne i en hytte. Det var en dejlig plads så han mente den var et besøg værd. Efter lidt rådslagning blev vi enige om at det gik nok, hvis vi stod op meget tidligt søndag morgen og kørte til fødselsdag.

Det var en dejlig plads laaaangt ude på lars ty....... mark, den var ikke så stor, men der var næsten fyldt op. Vi nåede derop omkring kl. 1700 og regnen væltede ned, men kun i 10 min, jeg var ellers lige ved at tro vi havde kørt så langt for at få regnvejr, men heldigvis var det det eneste regn vi fik. Jan plejer at tage derop for at fange laks. Campingpladsen ligger ca. 20 km fra Laholm hvor laksene fanges hvis man er heldig, men han havde ikke fiskestænger med denne gang.

  

   

Lidt af den dejlige natur på pladsen.

  

Flotte er de, især den røde, men ikke til at spise.

 

I forbindelse med pladsen var nogle små søer, hvor der kunne fanges ørreder. Nogle naboer på pladsen fiskede ihærdigt hele dagen og fangede 9 fisk, men smed de 8 ud igen da der skulle betales pr. fisk der blev fanget. De grillede fisken og vi fik lov til at smage og det var guf.

 

Rundt om pladsen var der en bane til fodboldgolf. Banen lignede meget en minigolfbane, bare større og så skulle man sparke en fodbold, det blev vist brugt meget.

Vi kørte en tur til Laholm hvor der var en elv med god mulighed for at fiske, så folk stod tæt. Det er utroligt at alle de liner som blev kaster ud ikke blev filtret ind i hinanden.

        

Når man er en af de heldige og har fået bid hænges fiskene om i træet så blodet løber af dem, man stikker dem først. Min viden om at fiske kan ligge på spidsen af en knappenål, så undskyld hvis det ikke er helt rigtigt.

 

Ingen vand uden både. Der var også et røgeri, men de vidste også hvad de ville have for tingene så dem fik de lov til at beholde deres fisk så vi måtte klare os med de sild vi havde med hjemmefra, men de smagte ikke dårligere efter vi havde set priserne i den forretning.

 

På springvandet i byen var der den gravering, lidt pudsig, syntes jeg. Skiltet til højre ser vi ikke så mange af herhjemme.

 

Byens rådhus var meget velholdt. Der var mange små og stor springvand eller fontæner, eller hvad de kaldes, i byen. Det er så hyggeligt.

Lørdag aften skulle vi have lidt godt at spise.