Påske
Camping de Zandhegge

Påsken skulle i år foregå i Emst i Holland. Vi skulle med Kabe Klubben på træf, der var 44 vogne tilmeldt træffet, hvilket må siges at være meget flot.

Vi kørte hjemmefra fredag eftermiddag kl. 1430. Vejret viste sig fra den pæne side, det var utroligt flot vejr at køre i, så det gik fint af sted, af sted over broen og et stop ved grænsen for at handle lidt til turen. Vi kørte til en Autohof ved afkørsel 47 på A 1 syd for Hamburg. Vi skulle betale 11€ for at overnatte, men hvis vi spiste aftensmad eller morgenmad i restauranten kostede det ikke noget. Pladsen var indhegnet og der gik vagter på pladsen, så vi følte os rimelige sikre. Vi blev lidt overraskede da vi trak gardinerne ned næste morgen, lige ude foran os stod et japansk kirsebærtræ sprunget ud.

Vi ankom til campingpladsen kl. 1230 og der var allerede kommet mange. Der var heldigvis ikke middagslukket så vi kunne komme ind. De sidste 3 - 4 km kørte Pia og Henrik bag os, men de var også det første vi mødte, lidt utroligt når der nu skulle være 44 vogne, men  alle kører jo næsten samme hastighed så der bliver ikke rigtigt halet ind. Vi blev vist på plads af Verner som var hovedarrangør på turen, der blev lavet en gade næsten udelukkende med 720, da der var bedst plads til at få de store vogne ind. Det var ikke alle pladserne som var lige store, men der var plads nok til vi kunne komme ind

Alle træer og buske er en måned længere fremme end hjemme, skoven er grøn og mælkebøtterne blomstrer fint og alt bliver grønt af pollen.

     

     

Det er en dejlig plads med mulighed for både store og små. Det er jo lidt tidligt på sæsonen så poolen er ikke klargjort endnu, men det bliver godt når den tid kommer. En camping plads i Holland er åbenbart indrettet som kolonihaver for fastliggere på samme måde som i Tyskland, det har efter min mening ikke meget med camping at gøre. Det er godt at den slags ikke er tilladt i Danmark, det ser frygteligt ud. Jeg kan også godt forstå at man eks. på Sorø Camping ikke må have flere end 4 figurer, lamper, blomsterkummer ect. på hver enhed. Døm selv.

.

 

Søndag kl. 1000 var der standerhejsning, der var næsten alle kommet, de eneste som ikke var kommet var to hold, som havde haft uheld på vejen herned. Et hold var det bilen som ikke syntes den skulle længere, den kunne kun køre 50 på motorvejen, det har vi også prøvet med den gamle bil, det er ikke sjovt. Et andet hold var kommet i slinger under en overhaling så campingvognen var kommet op på siden af bilen og de var kørt ind i autoværnet. Der var ikke nogen som kom noget til det var blot materiel skade, men bilen kunne ikke køre videre. Campingvognen blev tapet sammen med gaffatape og de fik en anden bil og køre videre i, flot at de kørt herned alligevel.

.

Der var købt Hollandsk ost og bitter til standerhejsning.

Mandag var der en fælles tur, hvis man havde lyst, til Gitthorn hvor vi skulle ud og sejle en tur i nogle af alle de kanaler som er lavet i Holland. De bliver brugt til bl.a. afvanding, da noget af Holland er under havets overflade så står grundvandet jo højt, og så bliver de brugt som transportvej. Vi skulle alle 44 biler køre derud så vi kunne komme af sted samlet og opnå rabat, det var overhovedet ikke muligt at følges så mange, vores GPS viste at vi skulle ned af en cykelsti, vi fandt ud af at det ikke kun var vores også andre blev vist den vej, men det lykkedes at finde frem til det rigtige sted.

.

Vi sejlede i to både, Max har fået et godt billede.

Fortsættes på side 2